Novi Sad
29.08.2012.
10:44 > 10:40
Upravnik Srpskog narodnog pozorišta Aleksandar Milosavljević kritikovao je Momčila Nenadovića, predsednika sindikata "Nezavisnost" u tom teatru, optuživši ga za nerad, laži i narušavanje ugleda pozorišta.
  • 29.08.2012 19:32
    Diplome !
    Da li moze i sme isti upravnik da kaze sta on ima od diploma,KADA ih je dobio i sa kojom spremom ja dosad obavljao poslove(?!)
  • 29.08.2012 16:46
    www
    Koliko ružnih, zlih i glupih komentara! Izgleda da svi dolaze iz istog izvora... A taj izvor NEMA POJMA o pozorištu!
  • Novosadjanka

    29.08.2012 16:35
    promena naziva-ako se ne promeni upravnik
    Mozda bi SNP trebao po upravniku da promeni i svoje ime u ''Hrvatsko narodno pozoriste'' ?
  • Tihi

    29.08.2012 13:30
    Je to on reče iz fonda za kapitalna ulaganja
    Reče i ne pocrvene ,iz istog onog fonda koji će se sad proveravati, o nenamenskom trošenju para (čitaj krađe),pa tro i vrabci na grani znaju kakve su tu sve mahinacije bile (jedan od brojeva telegrafaje to objašnjavao).I on sad nekom sindikalcu odgovara ,nije ga sramota to je vrh cinizma. A za repertuar ne brine ,to mu je zadnja rupa na svirali ,stalno se izgleda rade neke bajate predstave ,i vređaju normalnog čoveka da se zato bacaju pare (isti glumci stalno i čudno),on izgleda nije čuao za razmenu glumaca .predstava ,narod željan dobre predsatve sa poznatim i dobrim glumcima (gstovanje Beogradskih pozorišta bio bi vrh razonode i edukacije u ovoj uspavanoj pozorišnoj kući) doduše bilo je nekih gostovanja iz Hrvatske -zagreba ,valjda nam je to bliže mentalitetu ili dodvoravanjem hoćemo što pre u tu ciničnu Evropu ,koja nam svaki put kad god može zada novi uslov. E zato se valjda stalno renovira Srbsko narodno pozorište ,da bi nam scena stalno bila prazna navodno zbog renoviranja , a da se ima vremena da se jure sindikalci i narod (glumci) .pozdrav odlazrćem upravniku ,svojim neradom najviše doprinosiš kulturi Novog Sada (neuništavaš).
  • ZoranNS

    29.08.2012 12:40
    Izgleda da su najpametniji ljudi
    Izgleda da su najpametniji ljudi komentatori na ovim sajtovima, sve zanju, u sve se razumeju, pozorište, medicima, školstvo, spoljna politika, u rad policije, u gradsko saobraćajno, zelenilo, ali eto na nesreću takve niko neće da zaposli, takvi kapaciteti sede kod kuće i troše svoju PAMET I VREME na lupanje glupost, baš mi ih je žao.
  • analiza

    29.08.2012 11:38
    analiticar
    Ako upravnik hoce da kaze koliko novca je potroseno tacno za predstavu Mileva Ajnstajn, i koliko je predstava odigrano i koliko je tacno bilo gledalaca sa placenim ulaznicama.
    I da li on smatra da bi posle takvog debakla trebao i dalje da bude upravnik ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna